Évadzárás 2006.

  • saját
  • nagyszínpadi
placeholder
poster
 

Évadzárás 2006.

Évadzárás 2006. 2006. június 18-án Évadzáró Gálaműsorral búcsúztattuk a 2005-2006os évadot.

A gálaműsor házigazdája Kozma Attila volt, saját bevallása szerint ez volt élete második konferanszié szerepe.

Parászka Miklós, a társulat igazgatója elmondta: az elmúlt évadban a Csíki Játékszín 150 előadást játszott, a bérletesek száma megközelítette a nyolcezret. A nézők szavazatai alapján az évad legnépszerűbb előadása a Montmartre-i ibolya volt, második helyen végzett a Szerelem, harmadik lett a Sganarelle, negyedik a Haláli nagy játék. Az évad színészének Kozma Attilát szavazták meg a nézők, az évad színésznője Antal Ildikó lett, aki a társulatból az elmúlt évadban Brüsszelbe távozott, ezért nem vehette át személyesen a díjat.

A Polgármesteri Hivatal különdíjait Ráduly Róbert-Kálmán, polgármester úr adta át, köszöntőjében hangsúlyozta a Csíki Játékszín által a régióban betöltött kulturális szerep fontosságát, megköszönte a társulat munkáját. A gálán titkos szavazással a társulat színészei Bács Ildikó Katalin, fodrász-öltöztetőnek ítélték a háttérmunkatársnak járó Kulissza-gyűrűt, és az elmúlt évadban nyújtott teljesítményéért Veress Albertnek a Hunyadi László-díjat.

Színházpártoló barátaink közül, nyugdíjbavonulása alkalmából köszöntöttük Adorjáni Károly urat, a Thália Alapítvány megalapítóját

SZEREPOSZTÁS
  • bemutató