Évadzáró gálaműsor - 2005

  • saját
  • nagyszínpadi
placeholder
poster
 

Évadzáró gálaműsor - 2005

Pótszékes házzal, ünnepi hangulatban búcsúztatta hatodik évadját a Csíki Játékszín a 2005. június 24-én megrendezett Évadzáró Gálaműsor keretében. Dalokkal, jelenetekkel, nosztalgikus momentumokkal és díjak odaítélésével kívánt kellemes nyarat közönségének a társulat.

A Gálán kihirdetésre kerültek az évad végi közönségfelmérés eredményei. Az évad legnépszerűbb és legnézettebb előadása az Egy bolond százat csinál. Ezt követi kevés lemaradással úgy nézettségben, mint tetszési indexben Az ember tragédiája. A sort a marosvásárhelyiek Két nő közt című előadása és végül a Platonov folytatja. A Nézőművészeti Főiskola című kamara-produkció, bár nem bérletes előadás volt és így a megkérdezettek mintegy fele látta, igen magas népszerűségi mutatóval bír. Az elmúlt színházi szezon legkedveltebb színésznője a közönség szavazatai alapján: Antal Ildikó, a legnépszerűbb színész: Kozma Attila. A gálaműsoron a társulat színészei titkos szavazással Hunyadi László-díjjal jutalmazták az évadban nyújtott teljesítményéért Kozma Attila színművészt, és Kulissza-gyűrűvel a színház háttér-munkaönyvterjesztés nehézségeibe enged betekintést.

Nagy György koregoráfiája, öt perc a Dzsungel Könyvéből A Gálaműsor bevételét és nézőink adományait Nagy György, barátunk, kollégánk felépülésére fordítjuk.

SZEREPOSZTÁS
  • bemutató