Opriți distrugerea culturii!

Stimați spectatori,

Scopul acestei pagini este de a vă anunța despre programul teatrului sau de a celebra public anumite evenimente relevante din punct de vedere al vieții artistice.

De aceasta data însa, vom devia de la acest scop. Acum vă cerem ajutorul. Așa cum a anuntat la conferința de presa de acum 2 zile domnul primar, este în joc însăși existența teatrului și a celorlalte instituții de cultură din oraș. Și nu doar din orașul nostru ci din întreaga țară. Proiectul acestei Ordonanțe de Urgență amenință distrugerea unor instituții care (cu bunele și relele lor) sau format în ani de zile. A unor echipe formate din oameni (artiști, tehnicieni, personal administrativ) care și-au dedicat viața, cu entuziasm și uneori cu sacrificii uriase în ceea ce privește viața personală, unui unic scop: slujirea publicului și a comunității.

Vă rugăm să citiți această petiție și, în cazul în care sunteți de acord cu conținutul acesteia, să o semnați. În cazul în care o faceți este necesară confirmarea semnături pe adresa dumneavoastră de email.

Vă mulțumim,
Echipa Teatrului Municipal Csíki Játékszín, Miercurea Ciuc